Podoloog Heerhugowaard

Als u problemen met uw voet heeft, kan dat effect hebben op uw hele lichaam. Een verkeerde loophouding of voetstand kan uw spieren en gewrichten overbelasten, wat naast een pijnlijke voet ook tot rugklachten, knieklachten, beenklachten of heupklachten kan leiden. Heeft u zelf last van uw voet of voeten? Bezoek dan eens onze podoloog in Heerhugowaard. Onze voetspecialist gaat samen met u op zoek naar de beste behandeling om een einde te maken aan uw klachten. Want alleen samen komen we tot de beste persoonlijke oplossing voor uw voetproblemen.

Welke behandelingen zijn er voor voetklachten?

Welke behandeling de beste oplossing is voor de problemen die u aan uw voet ondervindt is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk is de aard van uw klachten belangrijk in het bepalen welke behandeling u gaat helpen bij uw voetklachten. Maar ook uw persoonlijke levensstijl speelt een rol. Zo heeft iemand die fanatiek hardloopt normaal gesproken een andere behandeling nodig dan iemand die voornamelijk naar het werk of de supermarkt wandelt. Onze behandelingen zijn er allemaal op gericht dat u de bewegingen die u in het dagelijks leven maakt zo comfortabel mogelijk kunt blijven maken.

In sommige gevallen kan het al voldoende zijn om over te stappen op andere schoenen of steunzolen of orthesen te gaan gebruiken. Als we weten wat het precieze probleem met uw voetstand is, kunnen we met u uitzoeken welke podotherapeutische zolen of orthesen dit kunnen herstellen. Daarnaast kunnen we schoenadvies geven, zodat uw voeten zullen bewegen zoals het hoort. Voor ernstige problemen of het voorkomen van chronische blessures kunnen andere behandelingen nodig zijn, zoals fysiotherapie, manuele therapie, medisch tapen of zelfs trainingsadvies om verdere klachten te voorkomen. Voor al deze behandelingen kunt u bij Podoactief terecht.

Onze expertise helpt u met uw voetklachten

Als een bezoek aan de podoloog de enige juiste oplossing voor uw voetklachten is, kunt u op de expertise van onze voetspecialist vertrouwen. Door mijn ervaring als fysiotherapeut, onder meer voor het Ministerie van Defensie, weet ik precies welke uitwerking uw voeten op de rest van uw lichaam hebben. En wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat uw voeten en uw lichaam elkaar niet meer in de weg zitten. Of u nu fanatiek of professioneel sporter bent of anderszins in uw dagelijkse bezigheden belemmerd wordt door voetklachten; Podoactief kan u ermee helpen.

Voor we aan een behandeling beginnen, doen we eerst een intake met u om in kaart te brengen welke klachten u precies heeft en wat eraan te doen is. Zodra de oorzaak van uw pijnklachten bekend is, stemmen we daar uw behandeling precies op af. Een groot deel van onze behandelingen wordt geheel of deels vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt zowel met als zonder verwijzing terecht bij Podoactief.

Meer weten? Maak een afspraak!

Blijf niet lopen met voetklachten en neem contact op met Podoactief voor een afspraak. Dat is de eerste stap op weg naar de oplossing voor uw voetproblemen. En dat is een stap die wij graag samen met u zetten. Want alleen samen kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen dat naar vrij en pijnloos bewegen leidt.

ParaMedisch Centrum Stad van de Zon
Brandpunt 10
1705 SK Heerhugowaard

Flex Fysio
Terborchlaan 299
1816 MH Alkmaar

Maak een afspraak

Stap voor stap weer in balans. Podoactief vindt de oplossing voor uw voetklachten. Maak direct een afspraak! Samen zetten we de stap naar pijnvrij bewegen.

Nieuwe naam, vertrouwd adres

De Bewegingsdeskundige podologie is er voor pijnvrij lopen en rennen!

Mijn naam is Sjoerd Veenings en ik ben je behandelend podoloog en fysiotherapeut. Als je last hebt van voeten, enkels, knieën, heupen of onderrug, bel of mail mij dan vooral. Dan gaan we samen aan de slag.

Je kan mij bereiken op 06 52035709 of mail sjoerd@debewegingsdeskundige.nl. Voor
een eerste intake of een vervolgafspraak. Wij zitten nog steeds op het bekende adres:

De Bewegingsdeskundige
ParaMedisch Centrum Stad van de Zon
Brandpunt 10, 1705 SK, Heerhugowaard
In de fysiotherapie praktijk op de 1e verdieping

Pijnvrij de zomer in of blessure vrij na de zomer aan de competitie beginnen? Begin dan vandaag nog.

Met vriendelijke groet,
Sjoerd