Podoloog Alkmaar

Voetproblemen kunnen leiden tot chronische pijnklachten. En omdat een aangepaste houding vaak het gevolg is van een pijnlijke voet, lijdt niet alleen uw voet hieronder, maar bijvoorbeeld ook uw rug, knieën, benen of heupen. Het is daarom belangrijk om bij voetklachten snel de juiste actie te ondernemen. Bent u op zoek naar een podoloog in de buurt van Alkmaar? Als voetspecialist bij Podoactief zet ik mijn ervaring en expertise graag in om met u op zoek te gaan naar het best mogelijke persoonlijke behandelplan, zodat u zich weer kunt verheugen op pijnvrij bewegen.

Pijn aan de voet. Wat nu?

Pijnklachten aan de voet kunnen verschillende oorzaken hebben. U kampt bijvoorbeeld met een verkeerde voetstand, uw loophouding is niet helemaal correct of u draagt simpelweg schoenen die uw houding onvoldoende ondersteunen. Hierdoor kunnen alle spieren en gewrichten die in verbinding staan met uw voet overbelast worden. Als u veel loopt of zelfs hardloopt kan dit tot vervelende, vaak langdurige blessures leiden. Maar ook als u vooral veel in huis, op kantoor of naar het winkelcentrum loopt, kunnen voetklachten u behoorlijk belemmeren in uw dagelijkse bezigheden.

Elke klacht aan de voet vraagt om een andere oplossing. Soms kan het bijvoorbeeld al behoorlijk helpen om andere schoenen te gaan dragen of uw voetstand te verbeteren met steunzolen of orthesen in de schoenen. Wij tekenen en ontwikkelen zelf onze podotherapeutische zolen, dus u kunt ervan uitgaan dat de zolen die wij u voorschrijven perfect aansluiten op uw voet. Ook als de problemen fysiotherapie, manuele therapie of medisch tapen vereisen, kunt u daarvoor bij ons terecht. Professionele sporters kunnen wij zelfs voorlichting en trainingsadvies geven om te voorkomen dat verkeerde bewegingen op termijn tot chronische blessures gaan leiden.

Persoonlijke behandeling voor uw voetklachten

Een podoloog bezoekt u natuurlijk niet voor iets wat met even rusten weer over is. Ernstige voetklachten moeten behandeld worden door specialisten die weten wat er met uw voeten moet gebeuren om weer zonder pijn door het leven te kunnen. Daarvoor kunt u op Podoactief vertrouwen. Als voetspecialist heb ik ruime professionele ervaring op het gebied van podologie en fysiotherapie. Al vele jaren werk ik met de relatie tussen de voet en de rest van het lichaam. Deze expertise zet ik graag in om ervoor te zorgen dat ook u weer vrij kunt bewegen zonder dat u daarbij schade aanricht aan uw voeten of de rest van uw lichaam.

Hierbij is een persoonlijke benadering belangrijk. Alleen nadat wij middels een intake vastgesteld hebben wat het precieze probleem met uw voet is, stellen we een persoonlijk behandelplan op. In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar de behandeling gedeeltelijk of zelfs geheel. En daarvoor hoeft u niet per se eerst naar de huisarts; ook zonder verwijzing kunt u gewoon bij Podoactief terecht.

Maak een afspraak voor meer informatie

Hoe langer u met vervelende pijnklachten in de voet blijft lopen, hoe meer kans u loopt op chronische klachten. Wacht daarom niet langer en neem contact met Podoactief op voor een afspraak met onze voetspecialist. Na de intake weet u vaak al meteen of u een behandeltraject in moet of dat podotherapeutische zolen al genoeg zijn voor bewegen zonder pijn.

ParaMedisch Centrum Stad van de Zon
Brandpunt 10
1705 SK Heerhugowaard

Flex Fysio
Terborchlaan 299
1816 MH Alkmaar

Maak een afspraak

Stap voor stap weer in balans. Podoactief vindt de oplossing voor uw voetklachten. Maak direct een afspraak! Samen zetten we de stap naar pijnvrij bewegen.

Nieuwe naam, vertrouwd adres

De Bewegingsdeskundige podologie is er voor pijnvrij lopen en rennen!

Mijn naam is Sjoerd Veenings en ik ben je behandelend podoloog en fysiotherapeut. Als je last hebt van voeten, enkels, knieën, heupen of onderrug, bel of mail mij dan vooral. Dan gaan we samen aan de slag.

Je kan mij bereiken op 06 52035709 of mail sjoerd@debewegingsdeskundige.nl. Voor
een eerste intake of een vervolgafspraak. Wij zitten nog steeds op het bekende adres:

De Bewegingsdeskundige
ParaMedisch Centrum Stad van de Zon
Brandpunt 10, 1705 SK, Heerhugowaard
In de fysiotherapie praktijk op de 1e verdieping

Pijnvrij de zomer in of blessure vrij na de zomer aan de competitie beginnen? Begin dan vandaag nog.

Met vriendelijke groet,
Sjoerd