Onze praktijk voor podologie

‘Een uit het hout gesneden fysiotherapeut ‘, werd in 1999 gezegd tijdens mijn afstuderen. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik ‘iets’ wilde doen met het lichaam en bewegen. Fysiotherapie en podologie sluiten daar perfect bij aan.

Van 2000 tot 2019 heb ik als (sport)fysiotherapeut bij het Ministerie van Defensie mogen werken, waarvan het laatste jaar als registerpodoloog bij het Militair Revalidatie Centrum. Een mooie en leerzame tijd. Na een kort uitstapje naar het management in de zorg, heb ik besloten weer ‘op de werkvloer te willen staan’. Vanaf 2019 heb ik me gericht op mijn interesse voor voet- en voetgerelateerde klachten. Hierbij speelt mijn achtergrond als fysiotherapeut altijd een belangrijke rol.

Inzet, leefstijl, persoonlijke aandacht en samenwerking tussen zorgverlener(s) en cliënt zijn naar mijn mening belangrijke factoren voor goed herstel, preventie en ‘je fit voelen’. Als registerpodoloog/fysiotherapeut kan ik u de juiste ondersteuning voor balans en vooruitgang bieden. Stap eens binnen!

Niels Molenaar – Registerpodoloog / Fysiotherapeut

Maak een afspraak

Stap voor stap weer in balans. Podoactief vindt de oplossing voor uw voetklachten. Maak direct een afspraak! Samen zetten we de stap naar pijnvrij bewegen.